Elsa Ohrås

Kategori: Foto

A walk on the beach

Vad gör man när det är sista dagen på lovet och man känner att man inte bara kan sitta inne? Jo man snörar på sig skorna, sätter i hörlurarna och går ut och går, som jag precis gjorde. Är så himla glad att jag bor några hundra meter från stranden som enligt mig är det bästa stället att gå/springa på. Var ute kanske en timme och det var så fint med solnedgången!

Sri Lanka del 1 - Colombo, Kandy

Första lunchen i Colombo

Två olika tempel

Solnedgången i Colombo

Park i Kandy

Ett till tempel

Sjön i Kandy

Elefantpark

En ganska misslyckad vandring pga regn och blåst...

Sigiriya Rock

Solnedgång

Har precis kommit hem från förmodligen en av den finaste springrundan någonsin. Träffade Hanna och Katja vid 4 och redan då var solnedgången jättefin men efter 4km var den ännu finare. Var ju bara tvungen att fota lite även fast jag bara hade mobilen och det blev helt okej bilder!

 

Segt

Har haft huvudvärk seriöst hela veckan, så himla drygt att den inte vill försvinna. Idag bestämde jag mig i alla fall för att vara hemma från skolan, vila och hoppas att det ska bli bättre snart. 

Eftersom jag har absolut bildbrist får ni två bilder jag tog i våras. Det bästa med våren är helt klart alla fina blommar man kan fota!

Köpenhamn

Igår åkte jag, Malte och pappa på en liten trip till Köpenhamn över dagen. Det är ganska nice att bara kunna sätta sig på ett tåg i 30 min och komma till en jättefin storstad. Vi gjorde egentligen inget speciellt, vi gick runt i några parker, gick upp i ett torn, fikade och shoppade lite såklart. Är faktiskt stolt över mig själv att jag inte köpte mer än vad jag gjorde, jag gick faktiskt inte ens in på Top Shop eftersom jag vet att jag inte kan gå därifrån tomhänt... 

Nu ska jag snart gå och träna och sedan ska eftermiddagen spenderas med lite plugg... Ska också fota och visa vad jag köpte igår! 

Bokskogen

Var i bokskogen med pappa och Malte förra helgen. Hade förväntat mig att jag skulle kunna få väldigt många fina höstbilder, men det var inte riktigt "höstigt" där än. Men fick ändå några helt okej bilder som jag tänkte visa nu. 

Ska faktiskt dit igen i morgon, denna gången med Hanna och Katja. Vi ska ha orientering med skolan där på torsdag och imorgon tänkte vi åka ut dit och träna lite. Ska bli kul eftersom jag faktiskt adlrig har tränat där innan!

 

Bryssel 2014

Hej igen! Kom hem från Bryssel igår kväll, har haft det bra! I fredagskväll när vi kom dit skyndade vi oss för att hinna till Abiercombie innan de stängde. Jag köpte en tröja där (ska visa allt jag köpte sen) och sen gick vi till en Thai restaurang och åt middag. På lördagen åkte vi till Antwarpen som är en annan stad nära Bryssel där vi spenderade hela dagen på shopping. På söndagen åkte vi till Atomium och sen kollade vi på några olika EU byggnader. Det fanns även en utställning som var riktigt high-tech vilket faktiskt gjorde det intressent och kul att lära sig! Berättade ganska kortfattat men lägger in många bilder som ni får kolla på! Alla bilder är tagna med mobilen, orkade inte släpa runt på kameran.

 

Busy life

Har seriöst inte haft en ledig sekund idag. Upp tidigt för skola 8-15. Kommer hem, pluggar i en stund, fixade i garderoben, fixade naglarna och sen direkt till träning vid 17. Kommer hem, duschar, äter och nu äntligen kan jag slappna av! Om 20 minter börjar idol och det ska jag ju såklart se och sen blir det att lägga sig tidigt idag.

Två bilder från Marseille i sommras som jag tycker om väldigt mycket.

Upp