Elsa Ohrås

Kategori: One Direction

Idol 2014

God morgon alla! Eller god middag kanske man ska säga? Vaknade vid 10 men världens hesaste röst och sprängande huvudvärk. Typisk efter konsert sjuka skulle jag säga. Men efter en stor frukost känns det bättre. 

Igår var jag, Hanna och Katja ju på idol, tänkte berätta lite snabbt om hela resan. Vi åkte i torsdags eftermiddag och kom fram till Uppsala, där vi skulle bo hos min mormor, vid kanske 11. Igår hade vi en lugn och mysig morgon framför en film. Vid lunch gick vi in till stationen och åt lunch där innan vi tog tåget till Stockholm Vi gick runt i lite affärer där men ingen av oss ville/kunde egentligen inte shoppa så vi gick och satte oss på ett café. Där satt vi i kanske 2 timmar och åt lunch/middag (klockan var typ 4 när vi kom dit) och sen tog vi tunnelbanan till Globen. Kvällen var sååååå bra!! Det var riktigt kul att se finalen live men såklart var det 10000 gånger roligare att se One Direction även fast de bara sjöng en låt! Våra platser var faktiskt mycket bättre än vad vi trodde. Vi satt på rad 1 på läktaren vilket betyder att vi hade jättebra översikt över allt. Så även fast vi inte var särskilt nära scenen var ändå jättekul!!

Fick inte så bra bilder eftersom jag fick zooma så mycket men tänkte visa några ändå.

   

   

   

235 dagar

I måndags köptes biljetter till mig och några kompisar för att se One Direction. Det vara i Göteborg vilket är mycket bättre än Stockholm eftersom det är närmare.  Vi köpte VIP bilejtter, samma som vi hade detta året, som innebär att vi får gå in först av alla och alltså få ståplats i någon av de första raderna närmast scenen. Ska inte ens försöka förklara hur jag glad jag är för det är seriöst omöjligt. Det kommer bli den fjärde gången jag ser killarna, FJÄRDE GÅNGEN. Känns som att jag precis tänkte "hoppas att jag kommer få se One Direction minst en gång i alla fall..." JAG ÄR SÅ GLAD OCH TAGGAD KAN DET INTE VARA 23 JUNI NU!?

Några bilder från Friends Arena i sommras.

On the road again

Fick reda på för en liten stund sedan att ONE DIRECTION KOMMER TILL SVERIGE IGEN NÄSTA ÅR. Denna gången kommer de till Göteborg vilket är riktigt bra eftersom det är mycket närmare än till Stockholm! Har snackat med Hanna och Katja, Hanna kunde men inte Katja. Så om det är okej med mina föräldrar (har inte ens frågat dem än haha) så vet jag nog vart jag kommer vara den 23:e juni nästa år. Eller ja, det är ju inte säkert, det är ju sjukt svårt att få biljetter men ska ju såklart försöka! ÄR SÅ HIMLA GLAD JUST NU!

Satte ihop ett snabbt collage med alla bilder som jag hittade haha. 

#1D2idol

 

Har inte velat skriva om detta innan eftersom jag inte var 100% säker på att om jag skulle gå eller ens få bilejtter. Men nu är det officiellt, den 4 december åker jag, Hanna och Katja upp till Stockholm för att den 5 december se när One Direction uppträder på idolfinalen i Globen. Detta är helt sjukt och jag har verkligen inte smällt det än... Innan när vi har bokat konsertbiljetter typ 8 månader innan men detta är om mindra än 2 månader!!! Att det ska bli den tredje gången jag får se mina boys är helt sjukt! Är så jävla glad!!!!!!!!!

Har sett på bland annat instagram att välidgt många, faktiskt de flesta inte fick biljetter så jag är välidgt glad att vi fick!

 

 

Grattis till mina finaste

Idag fyller Niall år och för ca 2 veckor sedan fyllde Liam. Kom på att jag inte skrev om Liam på hans födelsedag så tänkte att de kunde få ett inlägg tillsammans haha. Lite kul att det är just Niall och Liam eftersom det är de två som jag har sett i verkligen om man inte räknar med konserter. Niall såg jag när han spelade fotboll med Zayn i Köpenhamn förra året och i år såg jag Liam två gånger utanför deras studio i Stockholm. Om man inte är eller har varit ett extremt stort fan av någon/några kan man inte förstå hur det känns att se de i verkligheten... Men det är verkligen sjukt!!!

Kan inte fatta att de är 21 år nu! När jag hittade One Direction för första gången var de så små och nu har de blivit så stora! Det är så kul att vara med om allt som de gör och se hur de utvecklas, ångrar inte en sekund att jag blev en directioner. 

Hppy birthday Liam James Payne and Niall James Horan.

Fireproof

One Directions nya låt måste vara en av de bästa som jag någonsin hört. Satt i skolan när Liam tweetade om den och det nya albumet Four som kommer ut den 17:onde november. Blev så glad och började skrika mitt i korridoren! Åhh vad jag har längtat efter ett nytt album, kan inte vänta längre!

 

Upp